werken bij Concretio

Onze opdrachtenportefeuille groeit continu. Ingenieursbureau Concretio is daarom regelmatig op zoek naar bekwame medewerkers (m/v) met een constructieve, civieltechnische en/of bouwkundige achtergrond. Wij hebben mensen in dienst van uiteenlopende ervaring en opleidingsniveau, wisselend van MBO-, HBO- tot universitaire achtergrond. Afhankelijk van vakkennis, creativiteit en commercieel inzicht is er voor nieuwe belangstellenden regelmatig een passende functie binnen ons bedrijf te vinden, met perspectief voor de toekomst.

Ontwikkeling van onze medewerkers is goed voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Daarom zorgen wij er voor dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Hoe we dat doen? Iedereen werkt met veel zelfstandigheid aan meerdere eigen projecten. De sfeer is prettig, informeel en betrokken. Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling zijn essentieel.

Heb jij de kwaliteit en belangstelling om bij ons te werken, neem dan contact op met de heer J. Euser, directeur, tel. 078 - 612 23 11. Een open sollicitatie wordt altijd beantwoord. Indien er geen actuele vacature is, worden C.V.’s bewaard tot het moment dat een nieuwe vacature ontstaat.