visie

verantwoordelijkheid
De constructeur is en blijft een onmisbare schakel in de huidige bouwpraktijk. Hoewel er pogingen gedaan worden om bouwprojecten in hapklare brokken aan te kopen en de "engineering" bij afzonderlijke leveranciers te leggen, blijft er iemand nodig die weet hoe een compleet bouwwerk in elkaar zit. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de door ons ontworpen constructies zeer serieus, en stellen veiligheid en kwaliteit van onze berekeningen en tekeningen boven commerciële overwegingen. Ingenieursbureau Concretio heeft de mensen in dienst die in staat zijn om zowel op detailniveau als op gebouwniveau deze verantwoordelijkheid te dragen.

deskundigheid
Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en voortdurend bezig met vergroting van kennis en ervaring, zodat wij goed invulling kunnen geven aan de meest uiteenlopende typen werkzaamheden.

praktijkgericht
Doordat onze medewerkers regelmatig te vinden zijn op de bouwplaats hebben zij een realistische en praktische kijk op het bouwproces. Dit vertaalt zich in maakbare ontwerpen en constructief meedenken met de opdrachtgevers.

prettig in de omgang
Wij stellen ons tot doel te werken aan een goede verstandhouding met iedere opdrachtgever. Het nakomen van afspraken en een dienstverlenende instelling staan centraal. Veel van onze klanten blijven dan ook vaste relaties.